Matjestartar
4 personer
1 hel matjessillfilé (eller ca 8 bitar)
1 kokt kall potatis
1/2 gul lök,
1 litet äpple
1 tsk kapris
Svartpeppar
Dill eller gräslök
1/2 dl yoghurt
Salt efter smak
Skär ingredienserna i små bitar och blanda allt. Ta ut fyra större rundlar av en kavring eller åtta små med en form eller ett glas. Lägg på en hög av röran på varje brödrundel och snygga till kanterna. Röran kan förvaras i kylen en dag.
1 hel matjessillfilé (eller ca 8 bitar)
1 kokt kall potatis
1/2 gul lök,
1 litet äpple
1 tsk kapris
Svartpeppar
Dill eller gräslök
1/2 dl yoghurt
Salt efter smak
Skär ingredienserna i små bitar och blanda allt. Ta ut fyra större rundlar av en kavring eller åtta små med en form eller ett glas. Lägg på en hög av röran på varje brödrundel och snygga till kanterna. Röran kan förvaras i kylen en dag.